BUHEXPO.SI d.o.o. Verovškova ulica 60A, 1000 Ljubljana
SI | EN | DE

Naredite korak v pravo smer

STOPITE V STIK Z NAMI

Kontaktne informacije

BUHEXPO.SI d.o.o.
Verovškova 60a
1000 Ljubljana
Slovenija

T: 00386 (0) 1 519 44 22
F: 00386 (0) 1 519 40 61
E: info@buhexpo.si

Pošljite povpraševanje

Povpraševanje oz. vprašanje nam lahko posredujete preko spodnjega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Ime in priimek / Vor- und Nachname / Name & Surname
E - mail
Vaše sporočilo / Ihre Nachricht / Your Message

  • Nataša GradišarVodja borznih in sejemskih nastopov, Sektor za integrirano tržno komuniciranje Slovenska Turistična Organizacija
    S podjetjem BUHEXPO.SI sodelujemo že od leta 2003. Podjetje ocenjujemo kot izjemno dosledno in zanesljivo, njihove storitve pa kakovostne. Zadovoljni smo tako s samo koordinacijo, kot tudi dejansko izvedbo in izvajalci storitev.
  • Monika ŠtojsDirektorica marketinga SIJ Slovenska industrija jekla d.d. Acroni d.o.o.
    S podjetjem BUHEXPO.SI sodelujemo že vrsto let in smo s postavitvijo naših sejemskih prostorov izredno zadovoljni, prav tako pa tudi deležni pohval naših strank, ki nas v prijetnem ambientu rade obiščejo.
  • Laura PodgornikKolektor, Vodja marketinga za Komponente in sisteme
    Letošnji dogodek je bil zaradi naše obletnice zahtevnejši, priprave pa daljše, kompleksnejše. Naša prisotnost na sejmu, prav tako pa tudi sprejem in pogostitev poslovnih partnerjev v sklopu sejemskega dogodka je uspel, kot smo želeli. K uspehu in pozitivnemu odzivu je v veliki meri prispevala izjemno lepa stojnica, ki je tako po dizajnu kot po funkcionalnosti dosegla želeni učinek. Vsi brez izjeme so jo pohvalili, saj je med ostalimi razstavnimi prostori prav žarela.