BUHEXPO.SI d.o.o. Verovškova ulica 60A, 1000 Ljubljana
SI | EN | DE
O podjetju

BUHEXPO.SI

Z več kot 25 letno tradicijo na področju sejemskega inženiringa smo prerasli v eno od vodilnih in prepoznavnejših podjetij za sejemski inženiring v slovenskem prostoru.

Video predstavitev

O podjetju

O podjetju

Podjetje BUHEXPO.SI d.o.o. ima že več kot 25-letno tradicijo na področju sejemskega inženiringa. Iz prevozniške obrti je preraslo v eno od vodilnih in prepoznavnejših podjetij za sejemski inženiring v slovenskem prostoru. Poslovna urejenost in kakovost poslovanja sta se kazali že v samem začetku, ko je tedanja delavnica zaposlovala le 3 ljudi. Sedaj je v podjetju že 17 zaposlenih, cilj podjetja pa je rast in širjenje na druga področja dela ter delovanja. Naša glavna dejavnost je sejemski inženiring s poudarkom na izvedbi razstavnih prostorov na ključ. Imamo lastno skladišče, transportna sredstva, mizarsko delavnico, usposobljen in izkušen kader, modularno konstrukcijo Octanorm in Maxima Light, lastni oblikovalski oddelek ter grafično delavnico. Uporabljamo najsodobnejše materiale in sodobno programsko opremo 3D Studio Viz.

Kdo smo

Skupina izkušenih strokovnjakov z zelo različnih področij (arhitektura, oblikovanje, inženiring, management, grafika …) je ključna za naš uspeh oz. celosten pristop v odnosu do naročnika in nenazadnje končnega uporabnika naročnikovih izdelkov ali storitev. Redno izobraževanje in dodatno usposabljanje naših kadrov nam omogočata, da smo vsa ta leta v koraku s svetovnimi trendi sejemskega inženiringa in da se našim zvestim naročnikom vsako leto pridružijo novi.

Kam gremo ?

Želimo postati vodilno podjetje za sejemski inženiring s popolno paleto storitev – od svetovanja in izvedbe do vrednotenja nastopov. Naša storitev zajema ves potreben servis in storitve na enem mestu, naša želja pa je, da postanemo prepoznavni tudi v evropskem merilu.

Storitve

 • svetovanje pri načinu predstavitve vašega podjetja/izdelka/storitve,
 • idejni izris razstavnega prostora,
 • postavitev razstavnega prostora,
 • prevoz celotne sejemske opreme (razstavnih eksponatov, tehničnih pripomočkov,…) na lokacije po vsej Evropi.
 • Vinko KrižanecVodja pospeševanja prodaje in oglaševanja, Unior d.d.
  S podjetjem BUHEXPO.SI d.o.o. sodelujemo že več kot 10 let. Podjetje je sinonim za poslovno uspešno podjetje, ki s svojimi storitvami na področjih projektiranja sejemskih stojnic, postavitve in organizacije prevoza eksponatov na vse konce sveta skrbi za maksimalno zadovoljstvo naročnika.
 • Laura PodgornikKolektor, Vodja marketinga za Komponente in sisteme
  Letošnji dogodek je bil zaradi naše obletnice zahtevnejši, priprave pa daljše, kompleksnejše. Naša prisotnost na sejmu, prav tako pa tudi sprejem in pogostitev poslovnih partnerjev v sklopu sejemskega dogodka je uspel, kot smo želeli. K uspehu in pozitivnemu odzivu je v veliki meri prispevala izjemno lepa stojnica, ki je tako po dizajnu kot po funkcionalnosti dosegla želeni učinek. Vsi brez izjeme so jo pohvalili, saj je med ostalimi razstavnimi prostori prav žarela.
 • Nataša GradišarVodja borznih in sejemskih nastopov, Sektor za integrirano tržno komuniciranje Slovenska Turistična Organizacija
  S podjetjem BUHEXPO.SI sodelujemo že od leta 2003. Podjetje ocenjujemo kot izjemno dosledno in zanesljivo, njihove storitve pa kakovostne. Zadovoljni smo tako s samo koordinacijo, kot tudi dejansko izvedbo in izvajalci storitev.