Nastavitve piškotkov

UDELEŽBA NA SEJMU NAJ BO VAŠA INVESTICIJA IN NE STROŠEK!

Z več kot 25 letno tradicijo na področju sejemskega inženiringa smo prerasli v eno od vodilnih in prepoznavnejših podjetij za sejemski inženiring v slovenskem prostoru.

Povpraševanje ››

Mnenja strank

Letošnji dogodek je bil zaradi naše obletnice zahtevnejši, priprave pa daljše, kompleksnejše. Naša prisotnost na sejmu, prav tako pa tudi sprejem in pogostitev poslovnih partnerjev v sklopu sejemskega dogodka je uspel, kot smo želeli. K uspehu in pozitivnemu odzivu je v veliki meri prispevala izjemno lepa stojnica, ki je tako po dizajnu kot po funkcionalnosti dosegla želeni učinek. Vsi brez izjeme so jo pohvalili, saj je med ostalimi razstavnimi prostori prav žarela. Organizator nas je celo vključil v promocijo za sejem Cwieme 2014.
Pohvala gre tudi ureditvi dvorane Ulm. Zato se v prvi vrsti zahvaljujem vam za vso strokovno podporo, prav tako vašemu oblikovalcu in seveda vaši ekipi v Berlinu, ki se je res potrudila, da je vse potekalo kot smo želeli.


Laura Podgornik, Kolektor, Vodja marketinga za Komponente in sisteme

S podjetjem BUHEXPO.SI sodelujemo že od leta 2003. Podjetje ocenjujemo kot izjemno dosledno in zanesljivo, njihove storitve pa kakovostne. Zadovoljni smo tako s samo koordinacijo, kot tudi dejansko izvedbo in izvajalci storitev.


Nataša Gradišar
Vodja borznih in sejemskih nastopov
Sektor za integrirano tržno komuniciranje
Slovenska Turistična Organizacija

 

 

S podjetjem BUHEXPO.SI d.o.o. sodelujemo že več kot 10 let. Podjetje je sinonim za poslovno uspešno podjetje, ki s svojimi storitvami na področjih projektiranja sejemskih stojnic, postavitve in organizacije prevoza eksponatov na vse konce sveta skrbi za maksimalno zadovoljstvo naročnika.


Vinko Križanec
Vodja pospeševanja prodaje in oglaševanja
Unior d.d.

S podjetjem BUHEXPO.SI sodelujemo že vrsto let in smo s postavitvijo naših sejemskih prostorov izredno zadovoljni, prav tako pa tudi deležni pohval naših strank, ki nas v prijetnem ambientu rade obiščejo.


Monika Štojs
Direktorica marketinga SIJ
Slovenska industrija jekla d.d.
Acroni d.o.o.

Buhexpo is a very friendly company to work with. They have very helpfull team who does a very good job.
They are professionals at what they do.

Christine De Wachter
Marketing & Events
DME Europe

O podjetju

 

Podjetje BUHEXPO.SI d.o.o. ima že več kot 25-letno tradicijo na področju sejemskega inženiringa. Iz prevozniške obrti je preraslo v eno od vodilnih in prepoznavnejših podjetij za sejemski inženiring v slovenskem prostoru. Poslovna urejenost in kakovost poslovanja sta se kazali že v samem začetku, ko je tedanja delavnica zaposlovala le 3 ljudi. Sedaj je v podjetju že 17 zaposlenih, cilj podjetja pa je rast in širjenje na druga področja dela ter delovanja. Naša glavna dejavnost je sejemski inženiring s poudarkom na izvedbi razstavnih prostorov na ključ. Imamo lastno skladišče, transportna sredstva, mizarsko delavnico, usposobljen in izkušen kader, modularno konstrukcijo Octanorm in Maxima Light, lastni oblikovalski oddelek ter grafično delavnico. Uporabljamo najsodobnejše materiale in sodobno programsko opremo 3D Studio Viz.

 

Kdo smo?

Skupina izkušenih strokovnjakov z zelo različnih področij (arhitektura, oblikovanje, inženiring, management, grafika ...) je ključna za naš uspeh oz. celosten pristop v odnosu do naročnika in nenazadnje končnega uporabnika naročnikovih izdelkov ali storitev. Redno izobraževanje in dodatno usposabljanje naših kadrov nam omogočata, da smo vsa ta leta v koraku s svetovnimi trendi sejemskega inženiringa in da se našim zvestim naročnikom vsako leto pridružijo novi.

 

Kam gremo?

Želimo postati vodilno podjetje za sejemski inženiring s popolno paleto storitev – od svetovanja in izvedbe do vrednotenja nastopov. Naša storitev zajema ves potreben servis in storitve na enem mestu, naša želja pa je, da postanemo prepoznavni tudi v evropskem merilu.

 

Storitve

  • svetovanje pri načinu predstavitve vašega podjetja/izdelka/storitve,
  • idejni izris razstavnega prostora,
  • postavitev razstavnega prostora,
  • prevoz celotne sejemske opreme (razstavnih eksponatov, tehničnih pripomočkov,...) na lokacije po vsej Evropi.

 

 

 slika 2016

 2016

Avtorji

Zasnova, oblikovanje in tehnična izvedba:
Eksit oglaševalska agencija d.o.o.
www.eksit.si

avtorji

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.buhexpo.si so v lasti podjetja Buhexpo.si d.o.o. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.buhexpo.si je zgolj informativne narave. Podjetje Buhexpo.si d.o.o. si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje Buhexpo.si d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene buhexpo.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Pošljite povpraševanje

Povpraševanje oz. vprašanje nam lahko posredujete preko spodnjega obrazca.
Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.