BUHEXPO.SI d.o.o. Verovškova ulica 60A, 1000 Ljubljana
SI | EN | DE
O podjetju

BUHEXPO.SI

Z več kot 25 letno tradicijo na področju sejemskega inženiringa smo prerasli v eno od vodilnih in prepoznavnejših podjetij za sejemski inženiring v slovenskem prostoru.

Video predstavitev

O podjetju

O podjetju

Podjetje BUHEXPO.SI d.o.o. ima že več kot 25-letno tradicijo na področju sejemskega inženiringa. Iz prevozniške obrti je preraslo v eno od vodilnih in prepoznavnejših podjetij za sejemski inženiring v slovenskem prostoru. Poslovna urejenost in kakovost poslovanja sta se kazali že v samem začetku, ko je tedanja delavnica zaposlovala le 3 ljudi. Sedaj je v podjetju že 17 zaposlenih, cilj podjetja pa je rast in širjenje na druga področja dela ter delovanja. Naša glavna dejavnost je sejemski inženiring s poudarkom na izvedbi razstavnih prostorov na ključ. Imamo lastno skladišče, transportna sredstva, mizarsko delavnico, usposobljen in izkušen kader, modularno konstrukcijo Octanorm in Maxima Light, lastni oblikovalski oddelek ter grafično delavnico. Uporabljamo najsodobnejše materiale in sodobno programsko opremo 3D Studio Viz.

Kdo smo

Skupina izkušenih strokovnjakov z zelo različnih področij (arhitektura, oblikovanje, inženiring, management, grafika …) je ključna za naš uspeh oz. celosten pristop v odnosu do naročnika in nenazadnje končnega uporabnika naročnikovih izdelkov ali storitev. Redno izobraževanje in dodatno usposabljanje naših kadrov nam omogočata, da smo vsa ta leta v koraku s svetovnimi trendi sejemskega inženiringa in da se našim zvestim naročnikom vsako leto pridružijo novi.

Kam gremo ?

Želimo postati vodilno podjetje za sejemski inženiring s popolno paleto storitev – od svetovanja in izvedbe do vrednotenja nastopov. Naša storitev zajema ves potreben servis in storitve na enem mestu, naša želja pa je, da postanemo prepoznavni tudi v evropskem merilu.

Storitve

 • svetovanje pri načinu predstavitve vašega podjetja/izdelka/storitve,
 • idejni izris razstavnega prostora,
 • postavitev razstavnega prostora,
 • prevoz celotne sejemske opreme (razstavnih eksponatov, tehničnih pripomočkov,…) na lokacije po vsej Evropi.
 • Kaja KotnikMinistrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
  S podjetjem Buhexpo.si smo sodelovali v letu 2018 in bili s sodelovanjem zelo zadovoljni. Delo so opravili natančno in profesionalno, v okviru dogovorov in vseh načrtov.
 • Urška RožmanMESI d.o.o.
  Z veseljem sodelujemo z Buhexpo.si pri raznoraznih dogodkih, sejmih in konferencah po celi Evropi. Strokovno poskrbijo za vsako našo idejo, pa naj bo to od produktnih predstavitev, do postavitve stojnice z zamašeno žilo. Vsa komunikacija in sejemska logistika pri njih postane zelo enostavna.
 • Aleš Kocjančič YASKAWA
  Mogoče prav zaradi podobnih lastnosti kot jih imajo roboti Yaskawa nas Buhexpo.si uspešno spremlja že vrsto let. Za brezskrbne priprave na sejem priporočamo Buhexpo. Buhexpu.si se zahvaljujemo za inovativnost, hitre odzive, zanesljivost ter strokovno sodelovanje.