BUHEXPO.SI d.o.o. Verovškova ulica 60A, 1000 Ljubljana
SI | EN | DE

Sejemski inženiring

Sejemski inženiring

Razstavni prostor
na ključ

Ste se že kdaj vprašali kako predstaviti svoj izdelek ali storitev na sejmu? Kako biti bolj opazen od konkurentov? Kako s čim nižjimi stroški do čim večjega učinka?

Naše bogate izkušnje s področja sejemskega inženiringa nam omogočajo, da vaše želje, ideje in zamisli oblikujemo v novo celoto, s katero se lahko predstavite inovativno in edinstveno.

V našem podjetju uporabljamo dva svetovno znana in preizkušena konstrukcijska sistema za razstavne prostore, Octanorm in Maxima Light. Po želji pa vam lahko naši izkušeni mizarji naredijo individualni projekt razstavnega prostora iz lesa.

Svetovanje pri načinu predstavitve vašega podjetja, izdelka ali storitve.

Idejni izris razstavnega prostora v 3D pogledu.

Izdelava razstavnega prostora in izdelava vseh grafičnih elementov (logotipi, 3D logotipi, nalepke, tisk na tkanino, tisk na forex, barvanje lesenih delov …).

Postavitev razstavnega prostora in čiščenje razstavnega prostora.

Oprema razstavnega prostora, celotna oprema kuhinje in pa oprema po naročilu (ozvočenje, hologrami, laserska projekcija …).

Demontaža razstavnega prostora.

Prevoz celotne sejemske opreme (razstavnih eksponatov, tehničnih pripomočkov …) na lokacije po vsej Evropi..

  • Aleš Kocjančič YASKAWA
    Mogoče prav zaradi podobnih lastnosti kot jih imajo roboti Yaskawa nas Buhexpo.si uspešno spremlja že vrsto let. Za brezskrbne priprave na sejem priporočamo Buhexpo. Buhexpu.si se zahvaljujemo za inovativnost, hitre odzive, zanesljivost ter strokovno sodelovanje.
  • Laura PodgornikKolektor, Vodja marketinga za Komponente in sisteme
    Podjetje Buhexpo.si nam zagotavlja ureditev sejemskih prostorov na način, ki nam omogoča ustrezno predstavitev široke palete B2B programov. S svojim pristopom, odzivnostjo in strokovnostjo ga ocenjujemo kot zanesljivega partnerja, kar dokazuje naše dolgoletno sodelovanje z njim.
  • Helena KosecRoletarstvo Kosec
    Seveda o vas le vse najboljše, kaj lahko drugega povem. Korektni, potrpežljivi, hitri, prijazni in zelo natančni, kar izredno spoštujem. Vaš poslovni odnos je lahko vzor tudi drugim.