Nastavitve piškotkov

UDELEŽBA NA SEJMU NAJ BO VAŠA INVESTICIJA IN NE STROŠEK!

Z več kot 25 letno tradicijo na področju sejemskega inženiringa smo prerasli v eno od vodilnih in prepoznavnejših podjetij za sejemski inženiring v slovenskem prostoru.

Povpraševanje ››

Mnenja strank

Letošnji dogodek je bil zaradi naše obletnice zahtevnejši, priprave pa daljše, kompleksnejše. Naša prisotnost na sejmu, prav tako pa tudi sprejem in pogostitev poslovnih partnerjev v sklopu sejemskega dogodka je uspel, kot smo želeli. K uspehu in pozitivnemu odzivu je v veliki meri prispevala izjemno lepa stojnica, ki je tako po dizajnu kot po funkcionalnosti dosegla želeni učinek. Vsi brez izjeme so jo pohvalili, saj je med ostalimi razstavnimi prostori prav žarela. Organizator nas je celo vključil v promocijo za sejem Cwieme 2014.
Pohvala gre tudi ureditvi dvorane Ulm. Zato se v prvi vrsti zahvaljujem vam za vso strokovno podporo, prav tako vašemu oblikovalcu in seveda vaši ekipi v Berlinu, ki se je res potrudila, da je vse potekalo kot smo želeli.


Laura Podgornik, Kolektor, Vodja marketinga za Komponente in sisteme

S podjetjem BUHEXPO.SI sodelujemo že od leta 2003. Podjetje ocenjujemo kot izjemno dosledno in zanesljivo, njihove storitve pa kakovostne. Zadovoljni smo tako s samo koordinacijo, kot tudi dejansko izvedbo in izvajalci storitev.


Nataša Gradišar
Vodja borznih in sejemskih nastopov
Sektor za integrirano tržno komuniciranje
Slovenska Turistična Organizacija

 

 

S podjetjem BUHEXPO.SI d.o.o. sodelujemo že več kot 10 let. Podjetje je sinonim za poslovno uspešno podjetje, ki s svojimi storitvami na področjih projektiranja sejemskih stojnic, postavitve in organizacije prevoza eksponatov na vse konce sveta skrbi za maksimalno zadovoljstvo naročnika.


Vinko Križanec
Vodja pospeševanja prodaje in oglaševanja
Unior d.d.

S podjetjem BUHEXPO.SI sodelujemo že vrsto let in smo s postavitvijo naših sejemskih prostorov izredno zadovoljni, prav tako pa tudi deležni pohval naših strank, ki nas v prijetnem ambientu rade obiščejo.


Monika Štojs
Direktorica marketinga SIJ
Slovenska industrija jekla d.d.
Acroni d.o.o.

Buhexpo is a very friendly company to work with. They have very helpfull team who does a very good job.
They are professionals at what they do.

Christine De Wachter
Marketing & Events
DME Europe

Sejemski inženiring

 

Ste se že kdaj vprašali kako predstaviti svoj izdelek ali storitev na sejmu? Kako biti bolj opazen od konkurentov? Kako s čim nižjimi stroški do čim večjega učinka?

 

Naše bogate izkušnje s področja sejemskega inženiringa nam omogočajo, da vaše želje, ideje in zamisli oblikujemo v novo celoto, s katero se lahko predstavite inovativno in edinstveno.


V našem podjetju uporabljamo dva svetovno znana in preizkušena konstrukcijska sistema za razstavne prostore, Octanorm in Maxima Light. Po želji pa vam lahko naši izkušeni mizarji naredijo individualni projekt razstavnega prostora iz lesa.

 

 

Naše storitve zajemajo:

  • svetovanje pri načinu predstavitve vašega podjetja/izdelka/storitve,
  • idejni izris razstavnega prostora v 3D pogledu,
  • izdelavo razstavnega prostora, izdelavo vseh grafičnih elementov (logotipi, 3D logotipi, nalepke, tisk na tkanino, tisk na forex, barvanje lesenih delov ...),
  • postavitev razstavnega prostora, čiščenje razstavnega prostora,
  • opremo razstavnega prostora, celotno opremo kuhinje, opremo po naročilu (ozvočenje, hologrami, laserska projekcija ...),
  • demontaža razstavnega prostora,
  • prevoz celotne sejemske opreme (razstavnih eksponatov, tehničnih pripomočkov ...) na lokacije po vsej Evropi.

 

Za Vas naredimo razstavni prostor na ključ.

 

Ne kopirajte konkurence! Za vas imamo boljšo rešitev.

 

Avtorji

Zasnova, oblikovanje in tehnična izvedba:
Eksit oglaševalska agencija d.o.o.
www.eksit.si

avtorji

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.buhexpo.si so v lasti podjetja Buhexpo.si d.o.o. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.buhexpo.si je zgolj informativne narave. Podjetje Buhexpo.si d.o.o. si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje Buhexpo.si d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene buhexpo.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Pošljite povpraševanje

Povpraševanje oz. vprašanje nam lahko posredujete preko spodnjega obrazca.
Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.