BUHEXPO.SI d.o.o. Verovškova ulica 60A, 1000 Ljubljana
SI | EN | DE

Sejemski inženiring

Sejemski inženiring

Razstavni prostor
na ključ

Ste se že kdaj vprašali kako predstaviti svoj izdelek ali storitev na sejmu? Kako biti bolj opazen od konkurentov? Kako s čim nižjimi stroški do čim večjega učinka?

Naše bogate izkušnje s področja sejemskega inženiringa nam omogočajo, da vaše želje, ideje in zamisli oblikujemo v novo celoto, s katero se lahko predstavite inovativno in edinstveno.

V našem podjetju uporabljamo dva svetovno znana in preizkušena konstrukcijska sistema za razstavne prostore, Octanorm in Maxima Light. Po želji pa vam lahko naši izkušeni mizarji naredijo individualni projekt razstavnega prostora iz lesa.

Svetovanje pri načinu predstavitve vašega podjetja, izdelka ali storitve.

Idejni izris razstavnega prostora v 3D pogledu.

Izdelava razstavnega prostora in izdelava vseh grafičnih elementov (logotipi, 3D logotipi, nalepke, tisk na tkanino, tisk na forex, barvanje lesenih delov …).

Postavitev razstavnega prostora in čiščenje razstavnega prostora.

Oprema razstavnega prostora, celotna oprema kuhinje in pa oprema po naročilu (ozvočenje, hologrami, laserska projekcija …).

Demontaža razstavnega prostora.

Prevoz celotne sejemske opreme (razstavnih eksponatov, tehničnih pripomočkov …) na lokacije po vsej Evropi..

  • Laura PodgornikKolektor, Vodja marketinga za Komponente in sisteme
    Letošnji dogodek je bil zaradi naše obletnice zahtevnejši, priprave pa daljše, kompleksnejše. Naša prisotnost na sejmu, prav tako pa tudi sprejem in pogostitev poslovnih partnerjev v sklopu sejemskega dogodka je uspel, kot smo želeli. K uspehu in pozitivnemu odzivu je v veliki meri prispevala izjemno lepa stojnica, ki je tako po dizajnu kot po funkcionalnosti dosegla želeni učinek. Vsi brez izjeme so jo pohvalili, saj je med ostalimi razstavnimi prostori prav žarela.
  • Monika ŠtojsDirektorica marketinga SIJ Slovenska industrija jekla d.d. Acroni d.o.o.
    S podjetjem BUHEXPO.SI sodelujemo že vrsto let in smo s postavitvijo naših sejemskih prostorov izredno zadovoljni, prav tako pa tudi deležni pohval naših strank, ki nas v prijetnem ambientu rade obiščejo.
  • Vinko KrižanecVodja pospeševanja prodaje in oglaševanja, Unior d.d.
    S podjetjem BUHEXPO.SI d.o.o. sodelujemo že več kot 10 let. Podjetje je sinonim za poslovno uspešno podjetje, ki s svojimi storitvami na področjih projektiranja sejemskih stojnic, postavitve in organizacije prevoza eksponatov na vse konce sveta skrbi za maksimalno zadovoljstvo naročnika.